Salgs- og leveringsbetingelser


I dette afsnit finder du Esenseras samlede salgs- og leveringsbetingelser, som vi har forsøgt at gøre så overskuelige og let-læselige som muligt.PRISER

Alle vores oplyste priser på www.esensera.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. 25% dansk moms. Eventuelle leverings- og betalingsgebyrer ved forsendelse til adresse i Danmark oplyses tydeligt inden accept af køb.

BETALING

Dankort, VISA Electron, MasterCard, VISA, MobilePay, Apple Pay, Google Pay.

  • Vi tager ikke kortgebyrer.

  • Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

  • Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay Apple Pay Google Pay 

FRAGT

Hurtig levering til GLS Pakkeshop i hele Danmark i løbet af 1-2 hverdage.*

Fragt 39,00 DKK. Gratis ved køb over 399,00 DKK.

Bestiller du inden kl. 14:00 på hverdage, afsender vi din ordre samme dag.

* Gælder ikke lørdag og søndag samt levering til udland og ikke-brofaste øer.FORTRYDELSESRET

I henhold til EU loven om netsalg har alle kunder ret til at fortryde sit køb indenfor 14 dage, fra den dag du modtager din bestilling.
Som en ekstra service til dig som handlende hos Esensera tilbyder vi ekstra 16 dages gratis retur (30 dage totalt).

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidigt at give os besked.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb hos Esensera, beder vi dig venligst sende os en  med dit navn og ordrenummer, hvori du skriver, at du ønsker at benytte dig af din returret. Du er naturligvis også velkommen til at sende os et brev. Du kan med fordel hente og printe vores fortrydelsesformular.
Når vi har modtaget varen retur, vil vi hurtigst muligt refundere dig det fulde beløb, inkl. fragtomkostninger, i løbet af 2-3 hverdage og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du ønsker at fortryde købet.
Bemærk venligst, at kundens underskrift kun er påkrævet, såfremt denne gør krav på sin returret i papirform fremfor email eller anden digital kommunikation.

NB! Returretten kan kun gøres gældende for produkter med ubrudt originalitetsring.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Udgifterne til returnering af denne type varer forventes højst at koste: ca. 60,00 DKK.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den oprindelige emballage.

Bemærk venligst, at kun produkter med ubrudt originalitetsring tages retur.

Tilbagebetaling af købsbeløbet til kunden

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger hurtigst muligt i løbet af 2-3 hverdage og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Send venligst varen til:

Esensera Fine Aromatics™
Thorvald Bindesbølls Plads 24, st. th.
1799 København V.
Danmark

Vi modtager kun pakker, der sendes direkte til adressen.

 

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Send venligst varen til:

Esensera Fine Aromatics™
Thorvald Bindesbølls Plads 24, st. th.
1799 København V.
Danmark

Vi modtager kun pakker, der sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du venligst vedlægge en beskrivelse af problemet.Generelt

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Esensera.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f. eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Esensera indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • besøger vores hjemmeside

  • gennemfører et køb af vores produkter

  • anmelder vores hjemmeside

  • sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.esensera.dk er:

Esensera Fine Aromatics™ v/Lin Mao
Thorvald Bindesbølls Plads 24, st. th.
1799 København V.
Danmark
CVR-nummer: 43433369

+45 93 96 93 94

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til NETS, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, der er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi har vores hjemmeside hos Dandomain og betalingssystem gennem NETS, der fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Dandomains datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal imødekomme. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • at få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

  • at få slettet persondata.


Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse .Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, beder vi dig venligst kontakte os på eller +45 93 96 93 94.
Om det mod forventning ikke skulle lykkes os at finde en løsning, kan du altid sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her www.ec.europa.eu/odr


 

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.
Bemærk venligst, at kundens underskrift kun er påkrævet, såfremt denne gør krav på sin returret i papirform fremfor email eller anden digital kommunikation.

Hent fortrydelsesformular

 

 

Salgs- og leveringsbetingelserne er senest opdateret d. 24/01-2024